Få flere
LOJALE KUNDER gjennom våre mobile løsninger
Se vår animasjonsvideo og bli overbevist!

Alle bedrifter trenger LOJALE kunder

Vi leverer resultater til våre kunder ved å bruke den samme kjente og prøvde strategi for å øke din bedrifts kundegrunnlag med lojale kunder….men med en mobil vri!

BYGG LOJALITET

15% av en bedrifts mest lojale kunder står for 55-70% av det totale salget!

BELØNN KUNDENE

Faste kunder kjøper i snitt for 67% mer en førstegangskjøpere.

ØK OMSETNINGEN

69% av kundene lar seg påvirke av lojalitets- og belønning programmer.

 

Hvordan det gjøres?

Sette opp og selge inn mobile lojalitetskort er enkelt.

STEP 1: Lag løsningen

Vi kan lage Lojalites-/Bonus- og Gavekort for deg “i løpet av minutter” eller om du velger å lage de selv under ditt eget “Brand” på vår plattform.

STEP 2: DISTRIBUSJON

Kundene kan enkelt laste ned dine lojalitetskort til sin smarttelefon, enten det er til en iPhone, Android eller Windows telefon.

STEP 3: BESKJEDER

Kundene dine vil motta beskjeder på “lock screen” når de kommer i nærheten av din forretning,  via vår lokaliserings-løsning.

STEP 4: BELØNNING

Så snart en kunde har nådd ett av de målene du har definert, vil de automatisk motta sin “belønning” på sitt lojalitetskort.

 


Mobil lommebok – Stempelkort for lojalitet
Visste du at faste kunder kjøper for 67% mer i snitt enn nye kunder?
Og at rundt 15% av dine mest lojale kunder står for 55-70% av ditt totale salg?

Dagens forbruker elsker å bli belønnet for sin lojalitet som kunde hos deg. Få dem til å føle seg verdsatt og at de kommer tilbake gang på gang med sin mobile lommebok med dine Klippekort og lojalitets løsning som har vist seg å øke salget ditt, eliminere enhver risiko for svindel i dine lojalitetsprogrammer, reduserer dine kostnader til annonseringen og tilby kundene dine det neste nivå av bonus og belønning. Kom i gang i dag med vår mobiltilpassedeKlippe-/Lojalitetskort” løsning.

Mobil lommebok – Stempelkort på mobilen
Hvis du også integrerer ditt mobile lojalitetskort med “Beacons”*, vil kunder med et aktivt installert lojalitetskort på sin smarttelefon motta “in-store push notifications”.
Tenk deg at når din kunde kommer inn i ditt lokale og blir automatisk påminnet om at de får nye stempler eller poeng på sitt lojalitetskort når de handler hos deg. Lag et lojalitets-konsept og la dine mest lojale kunder føle seg ivaretatt. Dette og mer til er mulig når du tar i bruk våre løsninger for økt salg og resultat.

Et konsept med mobile lojalitetskort og premier gir din bedrift følgende fordeler:

 • Du får flere kunder inn i dine lokaler
 • Prisgunstige lojalitets løsninger sparer deg for penger
 • Eliminerer mulighetene til svindel
 • Økt kundelojalitet og mersalg
 • Øker kundens kjøp og det totale salget
 • Gir en forbedret kundeopplevelse
 • Skiller din virksomhet fra konkurrentene


Få lojale kunder fra første dag!
48% av forbrukerene sier at den den mest kritiske perioden for å bli lojale er når de gjør sitt første kjøp eller stater å abonnere på din tjeneste.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Your Mobile (required)

  Your Message

  Anti-spam, type the letters below:

  captcha

  Beacons er små batteridrevne radiosendere – de minste på størrelse med et kronestykke – som plasseres ut i omgivelsene for å varsle brukerens smarttelefon når han/hun er i nærheten av noe av interesse. Teknologien er basert på siste versjon av bluetooth, og fungerer med Apple, Android og Windows Phone.